SURINAME RONDREIZEN

Suriname Rondreizen is een specialist op het gebied van reizen in en door Suriname.

Een vakantie in Suriname is een beleving. Een reis met veel afwisseling, wat betreft geschiedenis, de kleurrijke cultuur en de overweldigende natuur en dan hebben we het nog niet eens over het avontuur zelf.

Suriname Rondreizen heeft een aantal reizen samengesteld, die door de deelnemers als zeer goed in elkaar gezette tours wordt ervaren, erg afwisselend en toch ontspannend.

Maar ook kunnen de tours, met de 15 jarige ervaring van Pieter Nijdam, op maat naar uw wensen worden samengesteld. Hij komt hiervoor graag bij u thuis, om gezamenlijk tot iets moois te komen.

De Rondreizen worden in Suriname uitgevoerd door lokale gidsen  en de plaatselijke bevolking onder verantwoordelijkheid van Purity Tours en Services.

Standaard programma’s zijn te zien op de website www.suriname-rondreizen.nl

 Zoals :

De Comforttour Een ideale tour voor de vijftig plusser Tijdens deze tour laten we u de geschiedenis herleven maar ook een bezoek aan het prachtige wetland van Bigi Pan met zijn vele vogels, en het bezoek aan de marrondorpen aan de Suriname rivier. 

Avontuurlijk Suriname  Een prachtige tour met overnachtingen op een oude plantage, een binnenlandse vlucht naar de binnenlanden naar het Indianendorp Palumeu en verder vele hoogtepunten van het land.

Jungle Tour: Een avontuurlijke tour vol verrassingen zoals het beklimmen van de Voltzberg, bezoek aan de BlanceMarie vallen en een bezoek aan PingPe een Marrondorp aan de bovenloop van de Suriname rivier..

 

Op Avontuur bij de Indianen. Een bezoek aan twee plaatsen waar de oorspronkelijke bewoners van Suriname wonen met een bezoek aan de stranden waar de schildpadden eieren leggen. Maar ook een tocht door de jungle onder leiding van de plaatselijke Wayana indianen en een klim naar de Teputop,

 Kris Kras door Suriname. Talloze hoogtepunten zorgen voor onvergetelijke ogenblikken tijdens de reis. De hoofdstad Paramaribo met z’n koloniale houten gebouwen zal u versteld doen staan. Ondoordringbaar tropisch regenwoud, brede rivieren, rijstvelden en enorme zeeschildpadden zorgen voor onvergetelijke momenten tijdens de reis. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de smeltkroes van culturen en de vriendelijke bewoners van dit land. U spreekt natuurlijk ook de taal van het land!

Ook zijn de tours uit te breiden met een bezoek aan Curaçao.

De tours zijn in kleine groepen van 4 tot max 12 a 13 personen. Ze zijn geheel verzorgt van Schiphol tot Schiphol.

Enthousiast ? 

Voor meer informatie neem contact op met Pieter Nijdam tel + 31 637017737

of via mail pieter@suriname-rondreizen.nl